A zöldhatáron át járt lopni Magyarországra egy román férfi A zöldhatáron át járt lopni Magyarországra egy román férfi

2012.02.13 11:49

 

Nyíregyháza, 2012. február 13., hétfő (MTI) - A zöldhatáron át járt lopni Magyarországra egy román férfi; az elfogott gyanúsított kilenc bűncselekmény elkövetését ismerte be - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

    A 20 éves román állampolgár legutóbb, szombatra virradó éjjel ment be a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Zajtán egy portára, s onnan a baromfiólból 15 tyúkot vitt magával - mondta Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.     A főhadnagy tájékoztatása szerint a magyar-román határ menti településen az elmúlt két hónapban több hasonló vagyon elleni bűncselekmény történt, s a nyomozók arra a következtetésre jutottak, hogy a határ túloldaláról követte el azokat valaki.     A magyar határóságok felvették a kapcsolatot a szomszédos ország társszervezeteivel, amelyek az utolsó bűncselekmény elkövetése napján elfogták a gyanúsítottat, aki végül kilenc esetet ismert be.     A szóvivő megjegyezte: a férfi, vallomása szerint mindig éjjel, a zöldhatáron át illegálisan lépett magyar területre; tettét azzal magyarázta, hogy szegénysége miatt lopott, s így juttatta élelemhez a családját. 

Téma: A zöldhatáron át járt lopni Magyarországra egy román férfi A zöldhatáron át járt lopni Magyarországra egy román férfi

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása